RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

CFR Cluj, noi precizări după despărțirea de Edi Iordănescu: ”Jucătorii echipei noastre NU au demis antrenori!”

Clubul CFR Cluj a emis, vineri seară, pe site-ul oficial, un comunicat de presă prin care precizează că jucătorii nu au avut nicio implicare în decizia despărțirii grupării ardelene de Edward Iordănescu, hotărârea fiind luată exclusiv de membrii Consiliului de Administrație.

“Ca urmare a ultimelor articole apărute în presă privind despărţirea de antrenorul Edward Iordănescu, clubul CFR 1907 Cluj doreşte să facă următoarele precizări: Jucătorii echipei noastre NU au avut nicio implicare în luarea aceastei decizii, hotărârea fiind luată exclusiv de membrii Consiliului de Administraţie.

Citește și Un super-atacant vine la FCSB! Dică și MM și-au deja acordul!

Aşa cum bine ştiţi, fotbaliştii echipei noastre, campioni ai României, au câştigat un trofeu alături de Edward Iordănescu şi au avut numai cuvinte de laudă pentru fostul tehnician al CFR-ului. (…) Jucătorii CFR-ului NU au demis antrenorii din Gruia şi nu o vor face niciodată. Doar un grup unit, doar fotbalişti cu caracter pot câştiga trofee, aşa cum s-a întâmplat mereu la CFR”, se arată în comunicatul postat pe site-ul clubului.

CFR Cluj a anunţat, joi, rezilierea contractului antrenorului principal Edward Iordănescu după doar trei meciuri pe care acesta le-a petrecut pe banca echipei ardelene în acest sezon. În locul lui Iordănescu a fost numit portughezul Antonio Conceicao.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare