RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

CFR Cluj, mari probleme de lot din cauza coronavirusului pentru meciurile cu Poli Iași și FCSB

Urmează o perioadă dificilă pentru campionii de la CFR Cluj. Cinci jucători și antrenorul Edi Iordănescu prezintă simptome de coronavirus.

În cursul zilei de vineri, lotul campioanei României a fost supus unui test anti-COVID, iar sâmbătă vor veni rezultatele. Conform digisport.ro, aceste teste au fost făcute deoarece în ultimele zile, cinci jucători din lotul CFR-ului și câțiva membri din staff-ul tehnic, inclusiv Edi Iordănescu, au acuzat simptome specifice COVID-19.

CFRCluj2

În ceea ce îl privește pe antrenorul de 42 ani, situația nu se schimbă foarte mult. El oricum nu avea dreptul de a sta pe banca clujenilor în partidele cu Poli Iași și FCSB, după ce a primit cartonaș roșu cu UTA Arad și a fost suspendat două etape. În conferința de vineri premergătoare partidei cu ”lanterna roșie” a Ligii 1, locul său a fost ținut de Marius Bilașco.

edi iordanescu

Însă în cazul elevilor lui Edi Iordănescu lucrurile stau puțin diferit. În contextul partidelor care urmează, mai ales derby-ul cu liderul FCSB, orice absență a unui jucător poate fi decisivă.

Partida cu Poli Iași va fi duminică de la ora 20:30, iar super duelul cu FCSB e programat pe 19 martie, la ora 20:30.

CITEȘTE ȘI –>> Edi Iordănescu, suspendat pentru meciul cu FCSB! Ce decizie a luat Comisia de Disciplină şi în cazul lui Andrei Cristea

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare