CFR Cluj are liber la transferuri în această iarnă! Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a decis să suspende sancţiunea primită de campioana României. CFR îşi poate întări lotul pentru dubla cu Sevilla din Europa League.

CFR Cluj îşi poate întări lotul în această iarnă. Comisia de Apel a FRF a sancţionat campioana cu interdicţie la transferuri din cauza neregulilor financiare, însă TAS a decis suspendarea sentinţei. Forul de la Lausanne nu a avut timp să judece speţa în timp util şi a permis campioanei să transfere jucători în această pauză competiţională.

Dacă atunci când va judeca pe fond dosarul TAS va da câştig de cauză Federaţiei, atunci campioana va avea interdicţie la transferuri în următoarea pauză competiţională.

„Este o măsură provizorie a TAS, nu înseamnă că decizia FRF a fost una greşită. FRF se va apăra ca să demonstreze că deciziile luate de comisiile de licenţiere au fost corecte” – a reacţionat Răzvan Burleanu.

Până când va găsi jucătorii potriviţi pentru a-şi întări lotul, Dan Petrescu a decis să renunţe la doi fotbalişti. CFR Cluj s-a despărţit săptămâna trecută de Andrei Mureşan, lăsat să plece la U Cluj, şi de Răzvan Horj, transferat sub formă de împrumut la Academica Clinceni.

Bilete pentru Sevilla

Campioana a pus deja în vânzare bilete pentru partida cu Sevilla din şaisprezecimile UEFA Europa League. Tichetele sunt disponibile pe site-ul bilete.ro. CFR Cluj – Sevilla se va juca joi, 20 februarie, la ora 19:55.

❗Am început vânzarea de bilete ONLINE pentru meciul cu Sevilla FC ❗ Intră AICI pentru ați achiziționa bilete la meciul…

Publicată de Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA pe Marţi, 14 ianuarie 2020