CFR Cluj are interzis la un fundaş de naţională: ,,Nu iau în calcul plecarea! E o experienţă diferită aici”

CFR Cluj speră să bată din nou la porţile Europei în sezonul următor, iar pentru asta are nevoie de un lot cu adevărat competitiv şi dornic de perfotmanţă.

Deşi are jucători împrumutaţi pe la mai multe echipe din ţară şi din afară, unii fotbalişti încă nu sunt tentaţi să revină în tricoul ardelenilor, cum este şi cazul lui Alex Paşcanu.

pascanu nationala

Adus de la Leicester Cit în vara lui 2019, Paşcanu a ajuns acum sub formă de împrumut la Ponferradina, în Liga a 2-a din Spania. Acesta spune că se simte foarte bine la echipa de pe locul 8 din LaLiga2 şi nu vrea să revină la fianlul sezonului la CFR Cluj.

Nu există nicio opțiune de a pleca. Le-am transmis (n.r. celor de la CFR Cluj) că sunt aici și îmi doresc să am parte de un sezon bun la Ponferradina. Apoi, nu știu ce va fi, dar în sezonul acesta și în următorul voi juca aici. Nu iau în calcul plecarea. Am un contract și îmi place aici, la Ponferradina.

pascanu 1

Este o experiență diferită, echipa este una bună și sunt fericit. Sunt foarte apropiat de colegi și în afara terenului. M-au ajutat când am venit aici și pentru acest lucru le mulțumesc.

Îmi doresc să joc cât mai mult posibil și să o fac bine. M-am întors foarte obosit de la Campionatul European de tineret, dar acum sunt bine. Au mai rămas opt meciuri din campionat, multe puncte puse în joc și trebuie să luptăm în fiecare joc.”, a declarat Alex Paşcanu, pentru La Nueva Cronica.

25 de meciuri a jucat Alex Paşcanu în acest sezon pentru Ponerradina, formaţie pentru care a reuşit să înscrie şi un gol.

700.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului de 22 de ani, potrivit transfermarkt.com.

Pascanu

Citeşte şi CFR Cluj, probleme cu datoriile către foștii jucători! Ardelenii riscă depunctarea în cazul în care nu plătesc