CFR Cluj i-a decis soarta lui Bilel Omrani! Ce se întâmplă cu atacantul francez dorit și de FCSB

Sursa foto: Mircea Rosca / www.SportPictures.ro

Unul dintre cei mai buni fotbaliști ai clujenilor din ultimele sezoane, francezul Bilel Omrani (27 de ani), este în acest moment doar o amintire a jucătorului care marca meci de meci în poarta echipelor adverse!

Atacantul campioanei României este într-o continuă scădere de formă în actualul sezon, Omrani având un parcurs dezastruos până în acest moment, fără să aibă vreo realizare importantă. După ce au apărut vești cum că formația clujeană ar fi dispusă să renunțe la serviciile francezului, se pare că deznodământul va fi unul total surprinzător.

Potrivit informațiilor venite din partea celor de la Gazeta Sporturilor, conducerea ardelenilor are de gând să îi prelungească înțelegerea lui Omrani, care este în acest moment unul dintre cei mai bine plătiți fotbaliști din campionatul României.

omrani1 scaled

20.000 de euro pe lună încasează atacantul campioanei României în exercițiu, care nu a mai reușit să marcheze vreun gol de la meciul contra celor de la Hermannstadt Sibiu, disputat pe data de 1 decembrie 2019.

Inclusiv patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, s-ar fi interesat de Omrani, fotbalist pe care l-a mai dorit și în trecut la formația sa. Latifundiarul din Pipera ar fi fost dispus să îl cedeze pe Sergiu Buș, la schimb cu atacantul francez.

2.000.000 de euro este cota de transfer a lui Bilel Omrani, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com.  8 meciuri și 0 goluri este bilanțul atacantului în actuala stagiune, în tricoul CFR-ului.

Citește și ULTIMA ORĂ | “Bursucul”, acord preliminar cu viitoarea echipă! Dan Petrescu este chemat “să resusciteze” un club important