CFR Cluj şi FCSB nu vor fi menajate: ,,Ar fi senzaţional să luăm 4 puncte din meciurile astea două”

Sursa Foto: Profimedia Images

CFR Cluj şi FCSB, primele 2 echipe din play-off-ul Ligii 1, vor juca în această săptămână cu cea mai promiţătoare şi stabilă echipă din Liga 1, Sepsi Sfântu Gheorghe.

Înaintea meciurilor cu CFR şi FCSB, Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi, a vorbit despre ce aşteptări are de la echipa pregătită de Leo Grozavu.

DIOSZEGI LASZLO

Omul cu banii de la Sepsi spune că ar fi senzaţional dacă formaţia sa ar reuşi să adune 4 puncte din întâlnirile cu cele două forţe din Liga 1.

,,Eu am încredere în băieți că se mobilizează și o să reușim cel puțin câte un punct de la fiecare meci, ar fi de vis. Dar, eu m-aș bucura cel mai tare dacă am bate CFR-ul, ca să să spargem mitul că cu CFR n-am reușit să câștigăm niciodată. Ar fi senzațional ca măcar patru puncte din cele două meciuri să scoatem.

profimedia 0546417608
Credit: Alex Nicodim/SIPA//SERRESRAPHAEL__ALX5058/2007231515/Credit:Alex Nicodim/SIPA/2007231518,Image: 546417608,

Eu cred că o să fie meciuri echilibrate amândouă. E foarte greu cu CFR-ul, dar la fel de greu e și cu FCSB-ul. Locul 4 e obiectivul, dar, dacă se poate, de ce nu măcar să încercăm locul 3.

Avem un dezavantaj pentru că nici Petrila, nici Golofca, nu pot să joace (n.r. în meciul cu CFR Cluj), pentru că așa au scris în contract. Dar eu cred că toți ceilalți sunt montați la maxim.”, a declarat patronul celor de la Sepsi, potrivit ProSport.

Înaintea meciurilor din această săptămănă, FCSB se află pe primul loc, cu 36 de puncte, CFR Cluj pe poziţia a doua, cu 35 de puncte, în timp ce Sepsi se află pe locul 4, cu 24 de puncte.

fcsb profimedia 0600255054 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images

Citeşte şi LPF a stabilit programul etapei a 5-a din play-off și play-out. Când se joacă derby-ul FCSB – CFR Cluj