CFR Cluj este interesată de transferul lui Diego Fabbrini, atacantul italian al lui FC Botoşani. Informaţia a fost confirmată de Valeriu Iftime, finanţatorul celor de la Botoşani.

Fabbrini a ajuns la Botoşani în septembrie 2018, din postura de jucător liber de contract. În zece meciuri din Liga 1 a reuşit un gol şi o pasă decisivă, însă a atras atenţia prin evoluţiile sale.

„Pentru Fabbrini a fost și există un interes real. Și din România, dar și din afară. Cei de la CFR Cluj îl vor. Ei ne-au întrebat în mod real despre el. De FCSB nu e vorba. Mai sunt niște discuții și din Rusia privind transferul lui. Nu îl forțez. Dacă avem ofertă bună de la un club, cu bani, îl dăm acum. În vară poate pleca din postura de jucător liber de contract. Lucrurile sunt schimbătoare, dar el ne-a spus să îi place aici, are încredere în noi, în mine” – a spus Iftime la Digi Sport.

Italianul adus în România de agentul Florin Manea are în CV echipe importante precum Palermo, Udinese, Siena, Middlesbrough sau Watford.

Fabbrini are contract cu FC Botoşani până în 2020, iar site-urile de specialitate îl evaluează la 800.000 de euro.