CFR Cluj a pus ochii pe căpitanul unei echipe din Liga 1! Ce jucător poate ajunge sub comanda lui Dan Petrescu

Dan Petrescu

Campioana României se pregătește să facă o mutare importantă pe piața transferurilor. Căpitanul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe este noua țintă a clubului din Gruia. 

După ce s-au despărțit în această vară de Alexandru Pașcanu și de Kevin Boli clujenii își doresc un fundaș central de calitate. Ultimul nume apărut pe lista celor de la CFR Cluj este Rachid Bouhenna, fotbalistul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe.

Algerianul cu origini franceze, poate evolua atât pe postul de fundaș central, cât și închizător sau fundaș dreapta, această polivalență fiind pe gustul lui Dan Petrescu. Tehnicianul a declarat în mai multe rânduri că are nevoie urgentă de transferuri.

bouhenna

“Vreau mereu ca lotul să fie mai bun. Cer mereu jucători! Dacă pleacă cinci jucători, să vină cinci! Dacă pleacă șapte, să vină șapte! Suntem puțin descoperiți cu plecarea lui Kevin Boli.

Eu vreau doi jucători pe post. Mi-ar mai trebui un jucător în apărare și încă un jucător. Dacă nu o vină, o să jucăm și o să încercăm să scotem maxim din acest lot”,  a declarat antrenorul campioanei CFR Cluj.

În acest moment CFR Cluj dispune de patru fundași centrali, Vinicius, Andrei Burcă, Mike Cestor și Denis Ciobotariu.

În vârstă de 29 de ani, Bouhenna îmbracă din vara anului trecut tricoul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, formație care a plătit 300.000 de euro pentru transferul acestuia de la echipa Dundee United. 400.000 de euro este cota de transfer a algerianului, conform Transfermarkt.com.

Citește și Pintilii, avertizat de un fost fotbalist al Stelei: “Poate fi antrenor, dar nu la FCSB!”