UPDATE 21.55: Dezastru pentru FCSB! Nedelcu face penalty după un fault la Păun. Bălașa este și el eliminat, după al doilea galben luat pentru proteste. 

Transformă Ioniță! Este ultima fază a meciului. FCSB – CFR Cluj 0-2!

UPDATE 21.50: Eiminare și la CFR! Mureșan primește cel de-al doilea galben în minutul 2 al prelungirilor.

UPDATE 21.47: Final de foc pe Arena Națională! Omrani a fost aproape de 0-2, însă Bălgrădean a respins de sub bară. În partea cealaltă, Arlauskis ieșe până lângă tușă pentru a-l bloca pe Gnohere. Apoi parează șutul spectaculos trimis de Tănase.

UPDATE 21.43: Gnohere din nou în fața golului! De data aceasta, șutul francezului este respins de Arlauskis.

UPDATE 21.41: Moruțan, intrat la pauză, este scos de Dică. Intră Rusescu în locul său (min. 82). Fanii FCSB îi cer demisia lui Nicolae Dică.

UPDATE 21.34: Lovitura liberă este executată excelent de Djokovic. Mingea s-a dus în bară, fiind deviată de Bălgrădean.

UPDATE 21.33: FCSB rămâne în inferioritate numerică! Folosit fundaș stânga, Roman a comis un fault în postură de ultim apărător la marginea careului pentru care a fost sancționat direct cu roșu (73)!

UPDATE 21.28: Ocazie imensă FCSB! Mureșan se opune din nou egalării. Și tot în fața lui Gnohere. Francezul a tras puternic, intervenția lui Arlauskis a fost aproximativă, iar Mureșan a degajat din fața porții.

VEZI FAZA AICI

UPDATE 21.15: Gnohere își demonstrează însă valoarea repede. A preluat perfect o minge în dreapta, a intrat în careu evitând doi adversari și a șutat violent la colțul lung. Mingea a fost respinsă de fundașul central Mureșan.

UPDATE 21.12: Ocazie mare FCSB! Benzar centrează perfect de pe dreapra, dar Gnohere ratează complet reluarea! Atacantul roș-albaștrilor s-a încurcat în minge, încercând să trimită din prima, în poarta lui Arlauskis (54).

UPDATE 21.04: FCSB face prima schimbare la pauză. A ieșit Coman și a intrat Moruțan.

UPDATE 20.48: Pauză pe Arena Națională. FCSB – CFR Cluj 0-1. 

UPDATE 20.30: GOOOOL CFR! Ciprian Deac reușeșete să-l învingă pe Bălgrădean în minutul 29, după o fază care nu anunța nimic.

Țucudean a deviat o minge lungă venită din defensivă, iar Deac a trimis surprinzător, pe spate, peste Bălgrădean, surprins în față.  FCSB – CFR Cluj 0-1. 

VEZI GOLUL AICI

UPDATE 20.17: Prima fază importantă a derby-ului! Asistentul Sebastian Gheorghe indică ofsaid la o centrare în careul clujenilor. Arlauskis ieșise riscant, iar Gnohere reușise să trimită în plasă.

UPDATE 20.06: A început partida de pe Arena Națională. FCSB, mai prezentă în joc în debutul partidei. Gazonul se prezintă în stare foarte bună.

UPDATE 18.55: Echipele de start

FCSB

FCSB: Bălgrădean – Benzar, Planic, Bălașa, Roman – Nedelcu, Filip – Man, Tănase, Coman – Gnohere.

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Mureșan, Camora – Djokovic, Bordeianu, Culio – Deac, Țucudean, Omrani

Roman apare fundaș stânga în locul lui Alexandru Stan, care a fost făcut praf de Gigi Becali după meciul de la Botoșani, scor 3-1 pentru FCSB.

FCSB și CFR Cluj se întâlnesc, de la ora 20.00, în derby-ul sfârșitului de an. 

FCSB se întoarce pe Arena Națională, după ce gazonul a fost refăcut. Așa arăta astăzi terenul pe care se va disputa derby-ul.

Foto: Digisport

Între CFR și FCSB sunt trei puncte. Pentru roș-albaștrii victoria este vitală. Dacă elevii lui Dică vor pierde, CFR se duce la 6 puncte. 

Brigada de arbitri: 

A: Sebastian Colţescu  (Craiova – Dolj)

A1: Octavian Şovre  (Satu Mare – Satu Mare)

A2: Sebastian Gheorghe (Suceava – Suceava)

R: Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea – Vâlcea)

Observator:

Augustus Constantin  (Râmnicu Vâlcea – Vâlcea)

În tur, cele două echipe au încheiat la egalitate, 1-1. Pentru FCSB a înscris Coman, înj minutul 24. CFR a egalat în minutul 48, prin Țucudean.

Confruntările dintre cele două echipe au fost mereu echilibrate. De altfel, ultimele şase partide s-au încheiat la egalitate, iar ultimele cinci au avut același scor, 1-1.