RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Cerere inedită a ministrului Eduard Novak: „Trebuie să ne respectăm eroii”

Ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak (44 de ani), vrea să schimbe înfăţişarea sediului instituţiei pe care o conduce.

Mai exact, oficialul a cerut să fie expuse fotografii ale marilor campioni precum Nadia Comăneci, Simona Halep sau Ivan Patzaichin.

Dacă ne dorim performanţă, trebuie să ne respectăm eroii. Am observat cu stupoare că în interiorul ministerului nu există fotografii ale marilor noştri campioni: Nadia Comăneci, Elisabeta Lipă, Gheorghe Hagi, Ivan Patzaichin, Simona Halep, Gabriela Szabo etc.

Îmi doresc ca sportivii, tinerii, copiii să vadă zilnic imaginile acestor eroi care au făcut istorie, ale căror poveşti de viaţă şi succes sunt o sursă de motivaţie. Trebuie să ne lăsăm inspiraţi de reuşitele lor, de modelul pe care îl reprezintă pentru tinerele generaţii, dar şi pentru noi, ceilalţi„, a scris ministrul Tineretului şi Sportului, marţi, pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: Eduard Novak/Facebook

Acesta precizează că sediul MTS trebuie să se identifice cu sportivii care au scris istorie în sportul românesc.

Acesta este motivul pentru care am luat iniţiativa de a schimba înfăţişarea ministerului, în zona intrării, unde vizitatorii iau primul contact cu acest mediu, precum şi în alte câteva locaţii importante din interior. Casa sportului românesc trebuie să se identifice cu cei care au scris istoria sa. Este o chestiune de onoare„, a mai scris Novak.

Halep Hagi Nadia

Citește și Reacția lui Laszlo Balint, după victoria obținută în ultima secundă: “E o adevărată descătuşare această victorie”

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare