Centralul partidei din Gruia, pus la zid! “Dacă Bîrsan era șerif, împușca lumea fără să gândească”

Marcel Bîrsan

Dinamo a pierdut în Gruia cu CFR Cluj, scor 0-1, luni seara, în epilogul etapei a 29-a a Ligii 1.

Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 80. Păun i-a centrat lui Omrani, iar francezul a trimis în poarta lui Kongshavn.

Formația pregătită de Gigi Mulțescu a evoluat în 9 oameni mai bine de o repriză după ce arbitrul întâlnirii, Marcel Bîrsan i-a eliminat pe Paul Anton și Florin Bejan în prima parte a meciul din Gruia.

Dinamo CFR Anton

Adrian Porumboiu, fostul mare arbitru spune că Marcel Bîrsan a greșit când i-a eliminat pe cei doi jucători din tabăra “câinilor”.

“Vă dați seama dacă Bîrsan era șerif? Împușca lumea fără să gândească. Nu am văzut tot meciul, dar mi-am dat seama care e problema lui Bîrsan din doar câteva faze. Se vede că nu a jucat fotbal, la fel ca și șeful lui, Răzvan Burleanu. Niciunul dintre ei nu îl înțelege.

Dinamo Birsan

Ca arbitru trebuie sa încerci să nu dezechilibrezi jocul, sa fii imparțial. Nu să dai două eliminări așa repede, la faze discutabile. Cât despre penalty-uri, nu mi s-a părut nimic. Prea puțin pentru a da 11 metri. El poate a avut intenții bune, dar chiar nu înțelege fotbalul. Și mai e și ecuson FIFA a declarat Adrian Porumboiu pentru Fanatik.

Dinamo CFR Sorescu

Dinamo ocupă locul 14, cu 27 de puncte. În ultima rundă, jucătorii pregătiți de Gheorghe Mulțescu vor evolua, pe teren propriu, cu Academica Clinceni.

Citește și Cele două eliminări de la Dinamo, analizate de Ion Crăciunescu: ”Aici este și mai grav!”