Cele mai mici salarii din Liga 1, la Poli Iași! Stoican: “Să stau după jucători să văd dacă fac videochat?”

Antrenorul Politehnicii Iași, Flavius Stoican, este revoltat de faptul că salariile jucătorilor săi sunt cele mai mici din Liga 1. Stoican a făcut senzație la conferința de presă atunci când a fost întrebat dacă i s-ar părea anormal ca un jucător să facă videochat pentru a-și completa finanțele.

Înainte de ultima etapă din sezonul regulat, Poli Iași mai are șanse de calificare în play-off. Moldovenii joacă duminică în deplasare la Hermannstadt.

Dinamo Iasi

Jucătorii pe care îi antrenez şi antrenorul au avut cele mai mici salarii din Liga 1. Au avut salarii de Liga a 2-a şi au obţinut cea mai mare performanţă în istoria acestui club. Adică Andrei Sin a avut cel mai mic salariu din Liga 1 şi a reuşit să intre în play-off. Antrenorul Flavius Stoican a avut cel mai mic salariu şi a reuşit o performanţă, apoi ceea ce a reuşit la această echipă i-a mărit salariul. 

Dacă nu ai performanţe, nu câştigi bani. Cu toată mărirea, sunt cele mai mici salarii din Liga 1. Dacă vom reuşi să ajungem unde doresc, să jucăm în competiţiile europene, bonusurile vor fi şi mai mari. Acum parcă mi-e ciudă că sunt aşa de mici“, a spus Stoican la conferința de presă.

flavius stoican

Recent, fostul fotbalist Cristi Pulhac a dezvăluit că sunt jucători din Liga 1 care fac videochat pentru că au nevoie de bani.

videochat

Sunt fotbalişti care fac videochat? Nu ştiam. Fiecare este liber să facă ce vrea în viaţa de zi cu zi. Dacă intră pe teren şi joacă fotbal, nu am ce să le spun. Pe mine asta mă interesează. Ce să fac eu? Să stau după ei să văd dacă fac videochat sau nu? Eu îi vreau dezinvolţi şi dornici de fotbal la antrenament, vreau să mănânce din adversar. În rest, e treaba lor. Unul are plăcere să bea, altul să fumeze, unul să danseze, altul să cânte“, a mai declarat Flavius Stoican.