Cel mai selecționat român știe ce planuri au italienii de la Parma cu Dennis Man: “De asta l-au transferat!”

Dennis Man a devenit cel mai scump jucător vândut vreodată de o echipă din Liga 1 în străinătate.

Dorinel Munteanu, fostul internațional cu cele mai multe selecții la echipa națională a României consideră că oficialii celor de la Parma nu l-au transferat pe Dennis Man după evoluțiile bune în tricoul FCSB-ului ci pentru potențialul mijlocașului de a crește și asta va conta într-un viitor transfer.

“Dennis Man, în ultimul timp, a avut evoluții foarte bune, dar știind ceea ce se întâmplă la FCSB, nu ar trebui fie o problemă, pentru are foarte mulți jucători tineri, ar trebui găsească soluția de înlocuire a lui Dennis Man. Nu cred cele doua înfrângeri au venit în urma plecării lui Dennis Man. Cred le-a lipsit altceva în aceste ultime două jocuri.

Citește și EXCLUSIV | Un dublu campion al României are încredere totală în Dennis Man: ”Va reuși! Este altfel decât jucătorul român clasic!”

Pentru Dennis cred este un pas înainte, dar e greu te acomodezi foarte rapid. Suma de transfer e una considerabilă și pentru italieni, pentru Parma este în situația de a retrograda. Ar trebui aducă un plus echipei. La FCSB cred întreg sistemul l-a ajutat pe Dennis Man marcheze, iasă în prim plan.

DennisMan

Eu sunt convins scouterii italieni nu l-au luat pe Dennis Man după jocurile bune din campionatul intern. L-au luat pentru calitățile lui, pentru posibilitatea de a se dezvolta, de a crește în valoare în următorii ani. E un jucător tânăr, foarte talentat, cum sunt foarte mulți jucători romani, dar impactul ăsta poate îl avantajeze sau fie un transfer nereușit, ceea ce nu îmi doresc”, a declarat Dorinel Munteanu, potrivit ProSport.

Parma ocupă în acest moment penultimul loc în Serie A, cu 13 puncte acumulate după cele 21 de meciuri disputate în actualul sezon. Formația lui Dennis Man și Valentin Mihăilă au cel mai slab atac din campionatul Italiei, reușind să marcheze doar 14 goluri.

Citește și Reacția italienilor când au văzut cât s-a plătit pentru Dennis Man: “Oamenii din anturajul Parmei erau siderați!”