Fundașul grec Kostas Manolas, cel care a înscris golul prin care AS Roma a eliminat Barcelona în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, ar putea ajunge pe ‘Santiago Bernabeu’ din vară. Agentul jucătorului a avansat o propunere către Real Madrid, club care vizează aducerea unui fundaș central.

Potrivit unor surse citate de cotidianul spaniol Marca, Manolas (26 de ani) vrea să profite de momentul bun în care se află și de atenția care i-a fost acordată în ultima perioadă.

Reprezentantul jucătorului a spus că Real Madrid îl apreciază foarte mult pe Kostas Manolas și că va analiza posibilitatea unei oferte către clubul din capitala Italiei.

Răspuns lui Real la ora actuală este că Manolas nu intră pe lista posibilelor variante pentru postul de fundaș central. Analiza celor de pe Bernabeu este bună, dar există o precauție în privința fundașilor care joacă în Serie A. Se consideră că fundașii din Italia sunt protejați suplimentar față de cei din Spania„, mai scrie Marca.

Roma vrea să vândă

Presa italiană scrie că AS Roma are nevoie de bani pentru a echilibra situația financiară a clubului, iar Manolas ar fi ‘perla coroanei’. În acest moment, capitolinii mai au doi fundași centrali de valoare în lot, brazilianul Juan Jesus și argentinianul Federico Fazio.

Konstantinos Manolas joacă la AS Roma din toamna anului 2014, după ce a fost transferat la Olympiakos Pireu pentru 13 milioane de euro. Fundașul grec mai are contract până în vara anului 2022, dar ar putea fi cedat pentru minimum 70 de milioane de euro.