Cel mai bine plătit jucător din Liga I are genunchiul praf. Ratează toată pregătirea de iarnă!

Brazilianul Julio Baptista face tratament cu celule stem pentru refacerea cartilajului la genunchiul stâng. Fotbalistul care are un salariu de 52 de mii de euro pe lună nu a fost luat de echipa campioană în cantonamentul din Antalya. 

CFR l-a reactivat, la doi ani după ce se lăsase, pe brazilianul care a evoluat pentru Real Madrid, AS Roma sau Arsenal. Mutarea care s-a dorit a fi o lovitură de imagine pentru echipa campioană e mai mult o gaură nejustificată în bugetul clubului.

Baptista e cel mai bine plătit jucător din Liga I, dar a jucat extrem de puțin și e mereu accidentat. Imadiat după ce a semnat cu CFR, s-a descoperit că are probleme mari la genunchiul stâng.

baptista 1
Foto: Telekomsport

Potrivit gsp.ro, cartilajul este aproape complet distrus.

Baptista face tratament cu celule stem, dar leziunea de gradul 4 a cartilajului, cea mai severă, nu dă semne de vindecare, susține sursa citată

Singura variantă să nu aibă dureri e să se uite la fotbal, de pe un fotoliu. Cu o problemă ca a lui e greu de crezut că ar mai putea juca. La cât de gravă e leziunea, nici tratamentul cu celule stem nu poate garanta că s-ar putea reface, a declarat pentru gsp.ro, un apropiat al grupării din Gruia.

Baptista a fost la reunirea lotului, pe 7 ianuarie, dar nu s-a antrenat deloc. Este așteptat să se alăture din lotului la întoarcerea din Antalya, însă șansele ca brazilianul să revină curând sunt minime.