Cea mai mare dorință a Simonei Halep pentru 2021: “Ar completa tot tabloul de trofee”

Anul 2020 a fost unul special pentru Simona Halep, obligată la fel ca și restul jucătoarelor din circuit la o pauză forțată din cauza pandemiei de coronavirus. 

După ce și-a îndpelinit încă un obiectiv, acela de a triumfa la Roma, Simona speră ca anul viitor Dumnezeu să o ajute să își îmbogățească palmaresul cu o medalie cât mai strălucitoare la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Competiția a fost amânată pentru vara lui 2021.

“Eu o să-mi fac programul normal. O să încerc să-mi pun toată energia pentru partea a doua a anului, pentru Olimpiadă, însă nu poți să coordonezi sau să gestionezi atât de bine încât să fii 100% într-o anumită săptămână. Voi da tot ce am mai bun și sper din tot sufletul să fiu la capacitate maximă”, a spus constănțeanca pentru Gazetă. 

halep JO

Simona ar putea să își îndeplinească acest vis cu puțin timp înainte să schimbe prefixul. Halep va face 30 de ani în luna septembrie. În 2016, românca nu a participat la ediția Jocurilor braziliene de la Rio, iar în 2012, la Londra, a fost eliminată din primul tur.

Mi-aș dori foarte mult o medalie la Olimpiadă, pentru că parcă aș completa tot tabloul de trofee. Am fost pe locul 1, știu senzația. Am terminat doi ani consecutivi pe locul 1 și e ceva special. Să ajungi cea mai bună jucătoare a lumii la ora actuală este o performanță destul de mare. Însă Grand Slam-ul e Grand Slam”, a mai subliniat sportiva.  

CITEȘTE ȘI –>> Lovitura primită de Cortacero din partea fanilor dinamoviști: “Deciziile sunt nule”