RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Ce victorie! CSM București a făcut show în meciul din Liga Campionilor

CSM București a obținut o nouă victorie în Liga Campionilor, după ce au trecut de formația germană, Bietigheim, cu scorul de 32-22!

„Tigroaicele” au reușit o nouă victorie în liga stelelor după victoria la scor împotriva formației germane, Bietigheim. După acest rezultat, echipa condusă de Adrian Vasile a urcat pe primul loc în grupa A din Liga Campionilor.

Fără liderul din teren al formației bucureștene, Cristina Neagu, principalele marcatoare pentru CSM Bucureşti au fost Martin cu 7 goluri, Omoregie 7 goluri și Cvijici cu 4 reușite.

Neagu nu s-a aflat pe teren, din cauza unei accidentări suferite la antrenamente. Ea abia revenise în lot la meciul din etapa trecută, cu FTC Budapesta, după două săptămâni de izolare ca urmare a testării pozitive la Covid-19.

Româncele sunt liderul din acest moment în ierarhia grupei A, cu 8 puncte obținute în primele 5 meciuri disputate în actualul sezon european.

Din grupa A a Ligii Campionilor mai fac parte echipele Kristiansand (Norvegia), Rostov-Don (Rusia), Metz (Franța), Ferencvaros (Ungaria), Esbjerg (Danemarca), Ljubijana (Slovenia) și Bietigheim (Germania).

Citește și Altă echipă, același coșmar! Adrian Petre retrăiește visul urât din perioada petrecută la FCSB

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare