Ce țeapă! Cum a ratat Rapid un jucător care evoluează acum în Ligue 1: ”Pancu râdea de el!”

Florin Manea, directorul sportiv al Rapidului, a dezvăluit ce țeapă și-au luat giuleștenii în urmă cu un an.

În perioada în care formația din Giulești evolua în Liga a 3-a, în probe la Rapid se afla Jean Onana, un mijlocaș din Camerun de doar 19 ani. Fotbalistul nu a fost suficient de bun la acea vreme pentru giuleșteni, însă oficialii clubului nu au avut ”ochi buni”.

Tânărul jucător a fost transferat în această iarnă în Ligue 1, la Lille, o echipă care produce jucători pe bandă rulantă pentru cluburile importante din Europa, pentru două milioane de euro. Nu doar că a ajuns în Franța, dar Onana a și jucat pentru echipa sa, ca titular, într-un meci cu Marseille.

Florin Manea a dezvăluit cum Rapid l-a ratat pe jucătorul camerunez: ”L-am avut pe Jean Onana în probe, iar noi l-am dat afară și acum joacă în prima ligă din Franța, la Lille. A jucat un meci în Liga 3, chiar cu Progresul în Giulești, pe un nămol… Rădeau câțiva de el, ăsta nu știe să stea în picioare.

Eu le-am zis ”Băi, vedeți că e bun. Mie îmi place negrul ăla. E adus pe filiera mea”. La un an de zile, joacă la Lille, în prima ligă din Franța. Mai râdea și Pancu de el, da. Acum zice ”Nu, domne, mie mi-a plăcut de el”. După ce a văzut că joacă la Lille… Dacă ți-a plăcut, de ce nu l-ați luat?” a declarat Florin Manea la gsp live.

Florin Manea

Citește și Florin Manea aruncă bomba după demiterea lui Pancu: “Nici Mircea Lucescu nu l-a mai vrut”