Ce spune presa din Scoţia despre venirea lui Petrescu la Celtic! Cu cine concurează pentru post antrenorul român

Sursa foto: Kayserispor/Facebook

Dan Petrescu nu mai este antrenorul celor de la Kayserispor, ruptura dintre cele două părţi fiind anunţată marţi.

Doar o lună şi jumătate a antrenat Dan Petrescu în Turcia şi a plecat după ce a invocat câteva motive personale.

Imediat după despărţirea de Kayserispor, a apărut varianta ca ,,Bursucul” să antreneze în Scoţia pe Celtic, echipă de la care şi-a dat demisia Neil Lennon, pentru că a pierdut lupta la titlu cu rivala Rangers, la care joacă şi Ianis Hagi.

Dan Petrescu profimedia 0501661903
Dan Petrescu. Sursa foto: Pprofimedia

Sub titlul „Ținta lui Celtic, Dan Petrescu, spune că nu poate prelua o echipă din cauza problemelor personale.”, jurnaliştii de la The Scottish Sun spun că antrenorul român este printre favoriţii la preluarea băncii tehnice a echipei Celtic.

Scoţienii spun că Dan Petrescu se luptă pentru a prelua banca tehnică a echipei de pe Celtic Park cu Steve Clarke, actualul selecţioner al naționalei Scoției.

După ce a plecat din Turcia, Dan Petreescu a anunţat că nu mai poate antrena nicăieri momentan, din cauza unor probleme personale.

Am o problemă personală și a trebuit să opresc aventura mea aici. Trebuie să plec. Patroana a înțeles, am rămas în relații foarte, foarte bune. Echipa e pe un loc bun acum, nu e pe un loc retrogradabil. Având o poblemă personală, chiar nu mai pot antrena nicăieri acum, a declarat Dan Petrescu, pentru Pro TV.

DanPetrescu 2 e1612896928692

Citeşte şi Dan Petrescu nu a plecat cu mâna goală de la turci! Cât a încasat „Bursucul” după doar o lună și jumătate