RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Ce spune Ioniţă despre refuzul de a merge la FCSB: ,,Poate e karma pentru mine”

Alex Ioniţă, jucătorul Astrei Giurgiu, nu a mai jucat fotbal din toamnă, când el şi colegii Fatai şi Seto au fost acuzaţi de dopaj.

Mijlocaşul Astrei a vorbit prima oară după acest scandal, iar unul dintre subiectele abordate a fost posibilul său transfer la FCSB în 2017.

ionita

Fotbalistul a refuzat atunci propunerea venită din partea lui Becali, care i-a prezis că va ajunge să joace în Liga a 2-a. Acum, fotbalistul regretă decizia de atunci şi spune că declaraţiile sale din trecut i-au marcat cariera.

,,Poate e karma pentru mine. Chiar cred în treaba asta. Pentru că în trecut am spus că mai bine mă las de fotbal decât să ajung la FCSB. Am fost dorit. A venit doamna Anamaria Prodan să îmi spună că mă dorește foarte mult. Eram la Astra. S-a întâmplat în decembrie 2017, cred sau decembrie 2016, ceva de genul.

Citește și Simona Halep, încă un succes la Melbourne! Victorie pentru fostul lider mondial în meciul de dublu

Mi-a spus că mă vrea foarte mult domnul Gigi Becali și că e dispus să ofere oricât vreau ca eu să merg la FCSB. Eu am spus că nu se pune problema, că nu pot să merg. Și-am mai declarat ulterior, în câteva interviuri, că mai bine mă las de fotbal decât să merg la Steaua (n.r. – FCSB).

alex-ionita-astra

Nu pot să spun că îmi pare rău, dar a nedrept să spun ce-am spus în acele momente de FCSB. Nu e treaba mea să spun ce am spus atunci, cum de țin oamenii cu ei, cum de toți își doresc să ajungă acolo. Sunt realist. Au una dintre cele mai bune echipe din România de-a lungul istoriei.

E normal ca toată lumea să își dorească să ajungă acolo. Dar eu nu pot, pentru că sunt rapidist. Cu toate că ar trebui să îmi văd interesul, pentru că eu sunt jucător profesionist de fotbal, iar în situația asta nu contează că sunt stelist sau rapidist. Trebuia să îmi văd interesul.

Acum nu aș mai spune lucrurile pe care le-am spus. Dacă ar veni o ofertă de la FCSB, cred că aș refuza mai politicos, dar nu știu. S-au schimbat multe lucruri de atunci. De la 21-22 de ani, în 4-5 ani se schimbă foarte multe lucruri. Ca și gândire în special. Acum am o familie.”, a declarat Alex Ioniţă pentru GSP.ro.

alex-ionita-astra-giurgiu

Alex Ioniţă a prins două meciuri pentru Astra Giurgiu în Liga 1, în acest sezon, înainte de a nu se mai putea antrena cu echipa, din cauza dosarului de dopaj în care este implicat.

150.000 de euro a ajuns să valoreze Alexandru Ioniţă, potrivit transfermarkt.com.

ionitaaa

Citeşte şi Alexandru Ioniță, primele dezvăluiri despre scandalul de la Astra: “Noi nici nu știam ce am făcut greșit!”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare