Ce a spus Cristi Balaj despre scandalul de la CFR Cluj – Craiova: ”Aceasta este decizia corectă”

CFR Cluj a pierdut acasă cu Universitatea Craiova, scor 2-1, în etapa a treia din faza play-off-ului Ligii 1.

Golul campioanei în exercițiu a fost marcat de Sigurjonsson (’53), iar pentru olteni au punctat Andrei Ivan (’27) și Tudorie (’88).

cr

La capătul disputei, oficialii campioanei în exercițiu i-au reproșat lui Ovidiu Hațegan maniera de arbitraj, acuzând faptul că elevii lui Edi Iordănescu meritau să primească două lovituri de la 11 metri, în special la faza din minutul 42, la duelul dintre Chipciu și Bancu. Fostul arbitru Cristi Balaj a comentat episodul și a dat un răspuns. Acesta consideră că Hațegan a luat cea mai bună decizie la faza incriminată de clujeni.

balaj

„În primul rând, Chipciu are mâna într-o poziție nefirească. Mâna lui este peste adversar, peste umărul lui Bancu. În al doilea rând, mingea îi cade direct pe mână. Decizia corectă era lovitură liberă directă pentru Craiova. Nu e nici vorbă de penalty! Hațegan a procedat bine”, a spus Balaj, conform Telekom Sport.

hategan

În urma eșecului, CFR Cluj rămâne pe poziția a doua, cu 38 puncte. FCSB se poate distanța la 4 puncte dacă o învinge pe Sepsi, iar Craiova s-a apropiat la patru puncte de clujeni.

CITEȘTE ȘI –>> CFR Cluj nu mai vrea să audă de Hațegan: ”Ne-a făcut varză! Facem și noi presiune ca domnul Becali”