RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Ce spun englezii despre interesul lui West Ham pentru Darius Olaru! ,,Un transfer riscant”

Darius Oalru este unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB în acest sezon, iar evoluţiile sale nu au fost trecute deloc cu vederea.

Prestaţiile excelente de la FCSB şi naţionala de tineret, cu care a reuşit să se califice la Campionatul European de la vară, l-au pust în atenţia mai multor echipe importante din Europa.

După ce a apărut informaţia că West Ham l-ar dori pe mijlocaş, englezii fac lumină în acest caz. Aceştia spun că momentan Darius Olaru nu reprezintă un obiectiv pentru echipa antrenată de David Moyes, iar un transfer al acestuia în Anglia ar reprezenta un risc.

,,Acestea sunt motivele pentru care Olaru nu este un transfer convingător în lupta pentru un loc în cupele europene în acest an. După ce a impresionat recent în Liga 1, preţul de 9 milioane de lire este prea mare, tinând cont de minutele puţine jucate. 

West Ham are nevoie de un jucător pe care să se poată baza şi care să poată juca bine, mai degrabă decât un transfer riscant care ar putea sau nu să devină un succes. Durează să poţi să dezvolţi un jucător pentru a se adapta campionatului din Anglia, mai ales la 22 de ani. Sezonul acesta, West Ham are nevoie de întăriri cu experienţă, motiv pentru care Olaru nu ar reuşi să convingă.’‘, scriu englezii de la westhamworld.co.uk.

15 meciuri a jucat în acest sezon Darius Olaru pentru FCSB şi a reuşit 4 goluri.

2.000.000 de euro este cota jucătorului de 22 de ani, potrivit transfermarkt.com.

Mijlocaşul a ajuns la FCSB acum un an de zile, după ce Gigi Becali le-a plătit celor de la Gaz Metan 600.000 de euro în schimbul serviciilor sale.

Citeşte şi EXCLUSIV | Obiectivul pe termen scurt al Craiovei, impus de conducere: “E obligatoriu”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare