RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Ce se va întâmpla cu Man și Mihăilă dacă Parma retrogradează din Serie A!

Parma a pierdut cu Genoa, scor 1-2, rezultat ce îngreunează și mai mult încercarea emilianilor de a se salva de la retrogradare.

În meciul cu cel mai vechi club din Serie A, Man a fost integralist, dar nu a reușit să-și facă simțită prezența pe tabela de marcaj. Deși a punctat în ultimele două etape din Italia, Mihăilă a fost rezervă și a intrat abia în minutul 64, dar fără a influența soarta partidei.

man mihaila

Cu șanse de a retrograda din ce în ce mai mari, situația celor doi români de la Parma ar fi una delicat de gestionat, având în vedere investițiile făcute de club în ei. Acest lucru l-a explicat și Victor Becali, care a prezentat câteva opțiuni a celor doi fotbaliști.

Man și Mihăilă ar putea rămâne și în stagiunea următoare în Serie A dacă ar fi împrumutați la o altă echipă. Dar patronul american al Parmei și-ar permite să le plătească salariile celor doi și să îi țină în Serie B.

victor-becali

“Nu, dar nu a fost prea încântat când l-a adus. Pe Man, adică acum, pentru că el se aştepta la jucători cu experienţă, dar după aia şi-a schimbat discursul. Asta nu putem ştii, îi regăsim în Serie B (n.r. pe Man şi Mihăilă) dacă retrogradează, dar nu ştim dacă rămân acolo. Nu se ştie ce se va întâmpla. Nu se ştie ce decizie ia clubul, poate îi împrumută, poate …

Nu se ştie câte variante pot exista. Pentru patronul Parmei nu ar fi nicio problemă să plătească jucătorii un an de divizia B. Nu asta e …

valentin mihaila parma udinese profimedia 0592470773 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images (Photo by Maurizio Borsari/AFLO)

Vreţi să vă spun ceva? Aud foarte mulţi foşti fotbalişti, că asta mă deranjează, dom’ne, nu i se potriveşte campionatul ăla. Păi, frate, te duci unde vine ăla şi dă banii şi-ţi dă salariul, nu poţi să-ţi alegi. Dacă şi-ar alege, toţi şi-ar alege Bayern, City şi Barcelona“, a declarat Victor Becali, conform Digi Sport.

În etapa viitoare, Parma se deplasează la Benevento pentru un meci decisiv în ceea ce privește evitarea de la retrogradare.

CITEȘTE ȘI –>> Dennis Man, lăudat de presa din Italia! Ce notă a primit internaționalul român după ultimul meci

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare