Ce se întâmplă cu Mihăilă dacă Parma retrogradează! ,,Poate fi obiectul unui alt transfer în Serie A”

Sursa foto: Massimo Paolone/LaPresse/Profimedia Images

Valentin Mihăilă a marcat primul său gol pentru Parma, în Serie A, în meciul terminat 3-3 cu Fiorentina, în etapa a 26 din Italia.

Deşi Mihăilă este văzut ca unul dintre cei mai buni jucători de la Parma, acesta s-ar putea să nu mai fie în lotul echipei şi în sezonul următor, dacă formaţia ,,gialloblu” va retrograda în Serie B.

mihaila profimedia 0593908150 scaled
Foto: LaPresse – Tano Pecoraro (Profimedia)

Sorin Cârţu, oficial al Craiovei, a vorbit despre prestaţiile lui Valentin Mihăilă în tricoul Parmei. Acesta mai spune că dacă echipa emiliană va retrograda, cu siguranţă fostul atacant al Craiovei îşi va găsi o altă echipă în Serie A.

El a intrat cu Fiorentina, că a dat Parma 8 milioane de euro pe el? Păi nu contează că ai dat bani pe un jucător. Omul are filozofia lui acolo. Mihăilă când a intrat, şi-a făcut simţită prezenţa. Lumea l-a îmbrăţişat imediat. Lumea de acolo, ziariştii au văzut ce valoare are. Credeţi că pe ei i-au interesat că au dat 8 milioane pe el, dacă nu joacă?

cartu

El a intrat şi şi-a scos în evidenţă calităţile. Poate să fie obiectul unui alt transfer în Serie A, în vară, dacă Parma retrogradează. Nu la Inter sau Juventus, pentru că nici pentru el nu ar fi bine. Să meargă la o echipă la care să joace, la Verona, Bologna, de exemplu, pentru că poate să joace. La Milan, la Inter, nu poate să facă faţă deocamdată.

Parma are un lot slăbuţ, dar pe dezvoltarea atacului merge bine. Dar în defensivă echipa e slabă. Ai 2-0 şi primeşti două goluri. Te egalează, te înving adversarele după ce conduci cu goluri diferenţă.

La ultima fază, cu Fiorentina, trebuia să îşi dea seama fundaşul care şi-a dat autogol că aşa va centra adversarul, să se poziţioneze cumva, să respingă, nu să îl lovească balonul şi să îşi dea autogol.“, a declarat Sorin Cârţu, pentru Looksport.

După meciul terminat la egalitate cu Fiorentina, Parma rămâne în continuare pe locul 19 în Serie A, cu 16 puncte adunate în cele 26 de meciuri disputate.

mihaila man profimedia 0595849204 scaled
Sursă foto: Profimedia Images/ Massimo Paolone/LaPresse

Citeşte şi Valentin Mihăilă, omul meciului pentru Parma! Dennis Man a intrat în repriza secundă