Ce se întâmplă cu fotbalistul dorit de Mihai Rotaru la Craiova: ,,Și-a exprimat dorința clară”

Cephas Malele (27 ani) ar putea să plece la CSU Craiova. Este dorit insistent de către Mihai Rotaru.

Vârful piteștenilor este golgheterul echipei și prin evoluția sa bună a reușit să îi îndepărteze pe argeșeni din zona de retrogradare.

maleel

Antrenorul celor de la FC Argeș, care  în sezonul trecut a făcut o figură frumoasă cu CSM Slatina, promovând la baraj în detrimentul celor de la Progresul Spartac, declară ferm:

 „Noi ne dorim ca toţi jucătorii să continue din vară şi să îmbunătăţim lotul, dacă e posibil. Dar ne gândim la momentul acesta, suntem o echipă şi un grup care ne dorim să evităm retrogradarea.

ianovschi
Leczki Jozsi/Mediafax Foto

Noi am discutat cu Malele, şi-a exprimat dorinţa clară să continue cu noi. Aici s-a creat un grup frumos, e o atmosferă foarte bună, nu cred că cineva se gândeşte să se rupă de acest colectiv”, a spus Mihai Ianovschi, antrenorul lui FC Argeș, conform Look Sport.

Cephas Malele este cotat la 400.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Vârful piteștean a debutat la juniori la FC Zurich, iar mai apoi a jucat la tineretul celor de la Palermo. A ajuns în liga 1 din Portugalia, la Oliveirense, formația din eșalonul secund.

În acest sezon el are 8 goluri și o pasă de gol. FC Argeș ocupă poziția a 7-a, cu 30 de puncte, în timp ce Universitatea Craiova se află pe locul 3 cu 47 de puncte.

Citește și –>> VIDEO | Scene violente la amicalul FC Argeş – FC ,,U” Craiova! Portarul oltenilor a fost eliminat, după ce a sărit la bătaie