Ce se întâmplă cu fotbaliștii trimiși în șomaj tehnic de Becali! Decizia luată de patronul FCSB

adi-popa-fcsb

Gigi Becali a luat o decizie în ceea ce-i privește pe Cristi Bălgrădean, Alexandru Stan și Adi Popa, jucători trimiși în șomaj tehnic pe timpul stării de urgență.

Pentru că nu a reușit să se despartă de ei, așa cum intenționa, Becali a luat decizia de a-i chema pe aceștia la baza sportivă de la Berceni.

Dacă vor răspunde solicitării, cei trei fotbaliști vor trebui să intre în autoizolare pentru 14 zile, timp în care vor efectua și testele pentru coronavirus.

Pe lângă cei trei fotbaliști, Becali i-a mai trimis în șomaj tehnic pe Harlem Gnohere, Marko Momcilovic și Bogdan Planic. Atacantul francez a plecat, iar Planic a fost acceptat la antrenamente. Singurul fotbalist a cărui soartă rămâne incertă este Marko Momcilovic, care cel mai probabil nu va mai fi chemat la echipă.

„Ce să mai facem, mă, tată, cu Momcilovic? El e terminat de un an, dar am zis să nu reziliez încă de atunci contractul cu el și l-am plătit în continuare. El a vrut să joace, dar accidentările l-au terminat. Nu am nimic cu el, dar nu mai are rost să ne încurcăm unul pe altul”, spunea Gigi Becali cu trei săptămâni în urmă.

Citește și • Dezvăluirea făcută de Reghecampf! Cum a încercat Pițurcă să-l țină departe de frații Becali