Ce se întâmplă cu Demba Ba, atacantul senegalez care l-a acuzat pe Colțescu de rasism

Demba Ba, atacantul celor Istanbul BB cel care i-a reproșat lui Sebastian Colțescu că a folosit cuvântul “ăla negru” secundului Pierre Webo, a rămas fără contract.

Demba Ba, atacantul în vârstă de 35 de ani a rămas liber de contract cu câteva luni înaintea expirării înțelegerii cu campioana en-titre Istanbul Basaksehir. Demba Ba a fost protagonist în scandalul de rasism de la sfârșitul anului trecut din Liga Campionilor, în care a fost implicată brigada română de arbitri.

Pe finalul anului trecut, Ovidiu Haţegan, Sebastian Colţescu şi Octavian Şovre au fost prinşi într-un scandal care a luat proporţii în zilele care au urmat meciului PSG – Istanbul Basaksehir. Totul din cauza cuvântului “negru” folosit de Colţescu şi Şovre.

“Nu zici niciodată <omul ăsta alb>, spui <omul ăsta>. Atunci de ce vorbeşti despre Webo folosind cuvintele <omul ăsta negru>?”i-a transmis Demba Ba lui Colţescu.

Demba Ba
Demba Ba

Potrivit Tuttomercatoweb.com, atacantului senegalez i-a fost reziliat contractul cu câteva luni înainte să îi expire.

Demba Ba a marcat 20 de goluri în 56 de partide pentru Istanbul BB din anul 2019 de când a ajuns la formația din Turcia. Atacantul senegalez a jucat la echipe precum, Chelsea Londra, Newcastle United, West Ham United, Beșiktaș și Shanghai Shenhua.

Citește și Ladislau Boloni, out de la Panathinaikos! Ce au decis oficialii formației din Grecia