RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Ce scrie presa din Spania despre haosul de la Dinamo! ,,Jucătorii şi-au rupt contractele”

Problemele de la Dinamo par să nu se stingă prea curând, iar ultimele evenimente de la club au apărut şi în presa din Peninsula Iberică.

Borja Valle şi Isma Lopez sunt primii jucători care au plecat de la Dinamo, după ce nu au fost plătiţi cu niciun euro de când au semnat cu clubul din Ştefan cel Mare.

Cei doi au vorbit în mediul online despre situaţia de la echipa din România, iar jurnaliştii de la AS şi Marca au scris şi ei despre problemele prin care au trecut fotbaliştii spanioli.

Cei de la AS scriu că cei doi jucători au plecat de la Dinamo, după ce nu au fost plătiţi şi au invocat un paragraf din regulamentul FIFA.

Doi jucători spanioli au plecat de la Dinamo București după ce n-au primit niciun ban. Isma Lopez și Borja Valle și-au rupt contractele din cauza restanțelor financiare.

Din luna august, clubul istoric Dinamo București este condus de un grup de investitori din Spania. Fanii care au donat bani pentru a salva clubul sunt în război cu fondul de investiții condus de Pablo Cortacero. În conducerea iberică se află și directorul sportiv Rufo Collado. Conducătorii sunt acuzați că nu și-au onorat promisiunile și nu au adus bani în club. Isma Lopez a confirmat aceste lucruri într-un clip video postat în mediul online.

Isma Lopez și Borja Valle au putut să-și rupă contractele după ce au invocat un paragraf din regulamentul FIFA.”, au mai scris cei de la AS.

Cei de la Marca au publicat scrisoarea prin care Cosmin Contra îşi ia la revedere de la dinamovişti.

Antrenorul Cosmin Contra a explicat marea minciună de la Dinamo București: probleme, minciuni, primisiuni…

Fost jucător și în prezent antrenor, Cosmin Contra a lansat astăzi o scrisoare cu privire la situația de la fosta sa echipă, Dinamo. În scrisoarea sa, Contra și-a prezentat versiunea față de situația creată de investitorii spanioli de la Dinamo. În final, Contra le-a mulțumit suporterilor pentru susținerea arătată, asta pentru că ei sunt singurii care au ținut clubul în viață în ultima vreme.”, au mai scris şi cei de la Marca.

Citeşte şi VIDEO | Veste bună din Danemarca! Denisa Dedu a revenit la antrenamente

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare