Ce s-a întâmplat cu jucătorul dat dispărut de dinamoviști. Ultimele informații

Mamoutou-N'Diaye-dinamo

Mamoutou N’Diaye era dat dispărut de Dinamo, însă Adrian Mihalcea explică ce s-a întâmplat, de fapt, cu mijlocașul de nu a mai ajuns la baza de pregătire din Săftica.

Deși chiar el susținea cu doar câteva zile în urmă că nu mai știe nimic de N’Diaye, antrenorul „câinilor” se scuză acum și spune că mesajul său nu a fost înțeles corect.

Problemele cu transportul aerian au făcut ca fotbalistul din Mali să nu poată sosi în România la ora întrunirii lotului lui Dinamo, însă Mihalcea dă asigurări că acesta va reveni alături de „câini” în cel mai scurt timp posibil.

După ce va ajunge în țara noastră, N’Diaye va trebui să petreacă alte 14 zile în autoizolare, deci e posibil să nu mai prindă pregătirea cu echipa în această perioadă.

„S-a interpretat greșit. El n-a mai dat niciun semn de viață, dar e mult spus. A știut că trebuie să vină la pregătire, numai că rezervarea avionului a fost anulată și a așteptat o nouă rezervare. Va veni săptămâna viitoare în țară.

Din păcate pentru el, va face testul și va intra direct în izolare 14 zile. După aceea, va reintra cu echipa, cu o oarecare întârziere în pregătire. Vom face o pregătire separată și vom vedea când va fi apt pentru meciurile din campionat”, a spus Mihalcea, potrivit Digi Sport.

adrian mihalcea

Mamoutou N’Diaye este unul dintre jucătorii aduși de Mircea Rednic la Dinamo, la începutul anului 2019. 200 de mii de euro este cota de piață a lui N’Diaye, potrivit transfermarkt.com

Citește și • Dinamoviștii au ieșit din șomaj tehnic și au planuri mărețe. Anunțul făcut de Mihalcea