Marcel Puşcaş, 57 de ani, fost fotbalist, antrenor, impresar şi conducător, candidează la alegerile pentru președinția FRF din 18 aprilie.

Invitat la Sport Total FM, fostul fotbalist al echipelor Steaua Bucureşti și Rapid Bucureşti a dezvăluit ce planuri de viitor are în cazul în care va pierde lupta pentru șefia FRF dar și care este avantajul principal în fața celor doi contracandidați, Ionuț Lupescu și Răzvan Burleanu:

”Vreau să fac o școală de antrenori de doi ani la Federație. În primul an, facem generalități, apoi în anul doi vom face specializări: futsal, fotbal feminin, fotbal pentru juniori, pentru seniori. Eu am fost la Clairefontaine, noi nu ne apropiem de ce este acolo. Nu degeaba Boloni spune că el este un antrenor francez.

De două luni, eu văd că ambii contracandidați se ocupă cu alte lucruri decât de fotbal! Eu nu am alte îndeletniciri. Dacă voi pierde alegerile, voi rămâne în fotbal să văd dacă acest program pe care l-am făcut poate fi implementat. În acest moment, sunt pe locul doi în opțiunile de vot.”

”Nu am exercițiul de a primi șpagă!”

Marele avantaj al meu este că din 1990 lucrez în sistemul privat, la firmele mele, și nu am exercițiul de a primi șpagă. Nu am trăit din fotbal, așa cum au trăit cei doi contracandidați”, a declarat Marcel Pușcaș, în cadrul emisiunii ”Morning Sport”.

sursa foto: libertatea.ro