Echipajul de bob 4 persoane al României a cucerit medalia de aur la Campionatul European U23, competiție organizată în Igls, Austria!

Sportivii antrenați de profesorul Iulian Păcioianu au reprezentat România și au obținut titlul de Campioni Europeni! Tot pe 12 ianuarie, dar în Germania, Andreea Grecu (pilot) și Teodora Vlad (împingător) au ocupat locul 4 la Competiția Europeană de Seniori și locul 5 la etapa de Cupă Mondială. Fetele au fost antrenate de Paul Neagu.

”Rezultat remarcabil al echipajului de bob 4 persoane al României la Campionatele Europene de Bob under 23 din Igls, Austria. Sportivii Tentea Mihai, Alexandru Bugheanu, Raul Dobre şi Daroczi Ciprian, antrenaţi de prof. Iulian Păcioianu, au obţinut titlul de Campioni Europeni. Felicitări!” se arată pe pagina de Facebook a Federației Române de Bob și Sanie.

Rezultat remarcabil al echipajului de bob 4 persoane al României la Campionatele Europene de Bob under 23 din Igls,…

Publicată de Federația Română de Bob și Sanie pe Sâmbătă, 12 ianuarie 2019

”O surpriză plăcută ne-a oferit astăzi echipajul de bob feminin al României – Andreea Grecu- pilot şi Teodora Vlad – împingător care au ocupat locul 4 la Campionatele Europene de Seniori şi locul 5 la Etapa de Cupă Mondială ce s-a desfaşurat la Konigssee în Germania. Felicitări fetelor şi antrenorului Paul Neagu!” este mesajul postat pe pagina Federației.

O surpriză plăcută ne-a oferit astăzi echipajul de bob feminin al României – Andreea Grecu- pilot şi Teodora Vlad -…

Publicată de Federația Română de Bob și Sanie pe Sâmbătă, 12 ianuarie 2019

Vezi și VIDEO | Florin Andone, învins de Liverpool! Salah a fost iar decisiv