Ce lovitură! Juventus e cu ochii pe una dintre ”perlele” lui Hagi!

gică-hagi

Gică Hagi este foarte aproape de o nouă lovitură!

Juventus Torino, campioana en-titre din Italia, este cu ochii pe una dintre ”perlele” Viitorului. Vlad Rafailă, component al naționalei U16 a României, este dorit de torinezi, potrivit ProSport.

”Din ce informații am, următorul român la Juventus Torino va fi un portar. Este născut în anul 2005 și este al lui Hagi, de la Viitorul.

E portar la naționala de juniori. M-au intrebat cei de la Juventus, dar nu-l cunosc. Mi-a confirmat și Zoli Iașko faptul că sunt în contact și transferul este gata să fie perfectat.” a declarat Florin Manea pentru RadioSport1.

rafaila

Tânărul goalkeeper este născut pe 17 februarie 2005 și este titular la naționala U16 a României. Gică Popescu, președintelele Viitorului, a vorbit despre transferul acestuia.

”Rafailă este un copil foarte bun. Am fi foarte bucuroși ca el să ajungă la o echipă mare ca Juventus Torino. Vă pot spune că noi nu am primit încă nimic concret, nicio ofertă nu a ajuns în mod oficial.

Faptul că există anumite tatonări, genul acesta de mișcări sunt numeroase. Noi nu ne opunem niciunui transfer și am fi încântați ca o astfel de afacere să se perfecteze, dar mai este foarte mult până acolo.” a declarat Gică Popescu pentru ProSport.

gica popescu viitorul

Citește și Microbiști, atenție! LFP anunță: suporterii pot reveni pe stadioane în aprilie!