RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Ce jucător din Liga 1 a împărțit vestiarul cu Ibrahimovic la PSG! ”Zlatan era mereu izolat”

Foarte puțini jucători se pot mândri cu faptul că au fost colegi cu Zlatan Ibrahimovic. În galeria aceasta selectă se află și Hervin Ongenda, decarul de la Botoșani.

Francezul își amintește cum era Zlatan în vestiarul de la PSG și rememorează un episod comic în care vedeta suedeză a fost protagonist.

Îmi amintesc un moment amuzant cu Zlatan Ibrahimovic. Într-un meci am intrat la pauză și de fiecare dată când primeam mingea îi pasam lui Lucas Moura, nu lui Ibrahimovic. Zlatan era mereu izolat, așa că îi pasam lui Lucas.

După meci a venit la mine și mi-a spus: <<Hei! De fiecare dată când ai mingea trebuie să-mi pasezi mie. Încearcă mereu să-mi pasezi, trebuie să câștigăm!>>. Eu i-am spus: <<Erai izolat, din acest motiv nu ți-am pasat>>. El mi-a răspuns: <<Nu e nicio problemă! Nu contează dacă sunt izolat, dacă nu mai e nimeni lângă mine, doar pasează-mi mingea și vom câștiga meciul>> (râde), a povestit jucătorul de la Botoșani pentru Digi Sport.

Născut la Paris și crescut de PSG, Ongenda a strâns 16 prezențe și două goluri pentru echipa de seniori din capitala Franței. A câștigat și un trofeu, Supercupa Franței (2013), împotriva celor de la Bordeaux, meci in care a și marcat un gol din pasa colegul suedez.

Momentul de apogeu pentru extrema de 25 ani în Ligue 1 la PSG a fost când a marcat în victoria cu Lorient în 2015.

CITEȘTE ȘI –>> Ofensiva lui Dinamo, decimată în meciul cu Astra: “Ei au problemele lor, noi pe ale noastre”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare