Claudiu Niculescu a fost demis din funcția de antrenor la Dinamo București după doar 20 de zile. Fostul atacant a vorbit despre ce își reproșează, dar și despre comportamentul nedrept la care a fost supus.

Adus în locul lui Florin Bratu pentru a redresa echipa, Niculescu lasă Dinamo pe antepenultimul loc în clasament, cu 11 puncte după 11 etape.

Mi-am dorit foarte mult să antrenez Dinamo. Speram să duc la capăt acest proiect. Îmi reproșez un singur lucru: poate că m-am grăbit puțin, am venit în momentul nepotrivit. Mă simţeam într-un fel dator, pentru că acum un an am refuzat oferta de la ei. Dar cred că m-am grăbit, din dorinţa mare de a antrena clubul meu de suflet. Sunt un tip puternic, voi merge mai departe. Sunt convins că aș fi reușit să scot echipa din acest impas.

Azi noapte, când am citit în ziar, credeam că este o glumă. Nu credeam că mi se poate întâmpla asta. Am făcut 13 antrenamente, azi era al 14-lea. E greu să schimbi ceva în 13 antrenamente. Asta se întâmplă în România. Nu mi s-a reproşat nimic profesional, numai că s-a ivit această oportunitate. M-am simţit umilit, e frustrant, dureros, dezamăgitor, dar nu am ce face„, a spus Niculescu la DigiSport.

Aseară, conducerea lui Dinamo s-a înțeles în secret cu Mircea Rednic. Antrenorul în vârstă de 56 de ani a câștigat campionatul cu alb-roșiii în 2007.

Nea Mircea nu are nicio legătură cu asta. Dânsul știe foarte bine ce respect am pentru el, cât îl apreciez. Am spus că este unul dintre cei mai buni antrenori cu care am lucrat. Îi doresc mult succes. Probabil o să-l sun mâine sau poimâine, când se mai liniștesc lucrurile. Au zis că au adus un antrenor foarte cu mare experiență. Nu știu ce înseamnă experiență. Antrenez de șapte ani, timp în care am câștigat două trofee cu o echipă mică. Trebuie să împlinești o anumită vârstă ca să fii considerat cu experiență?„, a mai declarat Claudiu Niculescu.