Ce-i mai lipsește Simonei. Halep: “În rest, totul este la fel!”

Invitată la Media Day, la Indian Wels, Simona Halep a fost întrebată despre posibilitatea colaborării cu un nou antrenor.  

Simona a explicat că își va lua un antrenor în scurt timp.

Nu e niciodată ușor fără un antrenor, la acest nivel este aproape imposibil, dar pentru o perioadă scurtă e foarte plăcut.

Îmi lipsește să am o voce care să-mi dea sfaturi și să mă ghideze. În rest totul e la fel. Sunt o jucătoare profesionistă și încerc să fac aceleași lucruri ca înainte, chiar dacă nu am un antrenor“, a spus Simona.

Halep a povestit o întâmplare amuzantă petrecută la Dubai. După o noapte în care a adormit târziu, nu s-a putut trezi la ora 8.00, când a pus alarma ceasului. A mai stat în pat două ore, iar asta  i-a afectat tot programul din ziua respectivă și nu s-a mai putut pregăti conform programului pentru meciul din acea zi. Simona a axplicat că a câștigat acea partidă, fără să specifice care.

Halep a câștigat cu Bouchard şi Tsurenko.

Nu sunt genul acesta de persoană. Nu se va mai repeta o asemenea întâmplare. Aveți încredere în mine!“, a spus zâmbind Simona.

Partida Simona Halep – Barbora Strycova, din turul secund de la Indian Wells,se joacă vineri, și va fi transmis de Digisport.