Ce-i lipsește FCSB-ului pentru a câștiga titlul: „Dacă ar avea staff-ul de aici, l-ar mânca pe Petrescu”

gigi-becali-fcsb-as

Gigi Becali speră ca echipa sa să recupereze handicapul de patru puncte față de CFR Cluj în cele opt meciuri rămase de disputat în play-off-ul Ligii 1 și FCSB să câștige din nou titlul după patru sezoane de secetă.

Valeriu Iftime este însă de părere că FCSB nu va reuși să triumfe în acest sezon, deoarece îi lipsește un staff tehnic așa cum se găsește la Botoșani.

Patronul moldovenilor este convins că dacă Marius Croitoru ar avea pe mână o echipă precum ce a roș-albaștrilor, ar câștiga la pas campionatul în Liga 1 timp de trei ani la rând.

„Mulți sunt împotriva domnului Becali. Pe mine nu mă deranjează ce declară el, eu vreau să câștige FCSB titlul că este o echipă tânără, dar am și un interes financiar. O să vedeți că eu o să-l bat pe Becali în meciul direct. Acolo e o echipă excepțională, dacă aș avea jucătorii de acolo aș lua campionatul trei ani la pas.

Lor le lipsește Marius Croitoru antrenor și conducerea administrativă de la noi. Trebuie să se alinieze multe planete ca să câștige campionatul. Dacă ar avea staff-ul de la Botoșani ar câștiga campionatul la pas, cu tot ce are Dan Petrescu, i-ar mânca pe cei de la CFR”, a spus Valeriu Iftime la Digi Sport.

valeriu iftime2

Citește și • Reacția medieșenilor după ce Edward Iordănescu a renunțat la ultimul salariu