Primăria Capitalei a transmis, luni seară, că a finalizat achiziţia serviciilor de întreţinere a gazonului pentru Arena Naţională, umând să fie încheiat contractul, în valoare de aproape 100.000 de lei, fără TVA.

Câștigatoarea licitației pentru îngrijirea gazonului de pe Arena Nationala este SC Sports Fields SRL, aceeasi firmă care a avut până acum contract cu FCSB, clubul lui Gigi Becali, și care încasa de la acesta mai mulți bani pentru Arena Națională și mai puțini bani pentru îngrijirea bazei sportive private din Berceni.

Inițial, municipalitatea nu comunicase numele firmei câștigatoare, ci doar faptul că a fost finalizată licitația și valoarea contractului.

Contract pentru 45 de zile

Astfel, SC Fields Sports SRL va asigura în continuare îngrijirea gazonului de pe Arena Națională, contractul de aproape 100 de milioane de lei fiind încheiat pentru 45 de zile, interval în care se va finaliza o alta procedură, pe care Primaria Capitalei o pregăteste în prezent.

Citește și Gigi Becali, în mijlocul unui nou SCANDAL! ”Mă vedeţi pe mine găinar, cioflingar, de 3-4000 de euro?”

Firma deținută de Stelian Dia este aceeași care a asigurat îngrijirea gazonului de pe Arena Națională pentru FCSB, în baza protocolului între clubul lui Gigi Becali și Primăria Capitalei, notează news.ro.

Conform unor dezvăluiri făcute de jurnalistul Cătalin Tolonton, protocolul prevedea ca instituția condusă de Gabriela Firea, fina omului de afaceri, să achite contractul, „compensând din sumele aferente închirierii stadionului și achitarii utilităților”.
Contractul a fost atribuit atunci clubului FCSB fără o procedura de achiziție publică.

Citește și ULTIMA ORĂ | Gigi Becali a făcut marele ANUNȚ! ”Îl luăm. Va fi titular!”