RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Ce a decis UEFA în cazul arbitrului care a greșit împotriva României U21, în meciul cu Ungaria U21

Arbitrul meciului Ungaria U21 – România U21 de la Campionatul European de tineret, Lawrence Visser, nu a fost suspendat de UEFA, deși a comis greșeli grave împotriva “tricolorilor” mici.

Centralul belgian Lawrence Visser nu a acordat un penalty României în minutul 50 și nu a dictat fault asupra lui Denis Haruț la faza în urma căreia maghiarii au deschis scorul.

Romania UNGARIA scaled
Sursa foto: Profimedia Images Marius Marin

Cu toate acestea, UEFA nu l-a sancționat pe arbitrul Belgian. Visser va conduce miercuri meciul dintre reprezentativele de tineret ale Islandei, respectiv Franței, partidă programată în grupa C turneului final.

Pentru a se califica în sferturile de finală ale competiției, “tricolorii” mici au nevoie de o victorie sau de o remiză dar să marcheze cel puțin două goluri, în disputa cu Germania U21, pentru a nu depinde de rezultatul celuilalt joc, Ungaria – Olanda. În cazul unei înfrângeri a elevilor lui Adrian Mutu, România U21 se va califica în următoarea fază a Campionatului European de tineret, dacă Olanda nu va învinge reprezentativa Ungariei.

Germania este lider în grupa A, cu patru puncte și golaveraj 4-1, în timp ce România ocupă poziția secundă în clasament, cu patru puncte și golaveraj 3-2. Olanda este pe trei, cu două puncte și golaveraj 2-2, iar Ungaria nu are niciun punct.

Citește și VIDEO | Adrian Mutu, despre scandalul de rasism din meciul cu Ungaria U21: “Aceste lucruri se duc dincolo de fotbal”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare