Cazul lui Florinel Coman deschide cutia Pandorei: “S-ar putea să nu fie singurul sportiv! Asta mi se pare cel mai grav”

Sursa Foto: Profimedia Images (Photo by Carlos Sanchez Martinez/Icon Sportswire) Florinel Coman

Marcel Pușcaș, fostul jucător de la Steaua consideră că Florinel Coman, jucătorul FCSB-ului a fost încurajat de cineva să își ia permisul în Ucraina.

Atacantul în vârstă de 22 de ani a fost surprins în urmă cu două zile fără permis de conducere în timp ce se deplasa din direcția Constanța spre București, cu o viteză de 165 km/h!

„Perla” lui Gigi Becali poate avea probleme mari în urma evenimentului nefericit de luni. După ce Poliția Română nu l-a identificat în baza de date ca fiind înregistrat cu permis de conducere, patronul celor de la FCSB susține că acesta a obținut dreptul de a conduce în Ucraina, deci ar avea dreptul de a circula pe drumurile publice cu mașina.

Marcel Pușcaș, fostul conducător de la Steaua la criticat pe jucătorul FCSB-ului dar și pe oficialii clubului patronat de Gigi Becali. Acesta crede că mai sunt sportivi din România ca și în cazul lui Florinel Coman.

“Problema e că cineva l-a încurajat să obțină un astfel de permis. Refuz că el s-ar gândi «Hai să iau permisul în Ucraina». E simplu de verificat dacă a fost în Ucraina și dacă a susținut un examen acolo. 

profimedia 0590788683 scaled
Sursa foto: Profimedia Images

E caz de fals în acte. Lăsați viteză ce 165 de km/h că au mers și alții așa. Desigur, și ăsta e un caz de amendă, dar nu asta e marea problemă.  Sigur că ăsta nu e singurul caz. S-ar putea să fie și alți sportivi în situația asta, ceea ce e mai grav. Cineva i-a oferit această posibilitatea lui Coman, l-a încurajat și i-a făcut rost de un astfel de permis. Acel cineva nu a făcut-o doar pentru Coman, ci și pentru alții. Asta mi se pare cel mai grav.

profimedia 0590794791
Sursa foto: Profimedia Images

Iar dacă cineva din club a știut de faptul că Florinel are un astfel de permis, atunci are o vină. Ar trebui făcută educație cu tinerii. Nu se face cum a făcut Becali, care a zis că nu e o problemă și că îi mărește salariul. Nu e o abatere măruntă” a declarat Marcel Pușcaș pentru PRO X.

Citește și Florinel Coman, compătimit de un fost antrenor din Liga 1: „Am condus fără permis, am băut la volan, eram teribilist!”