Caz ȘOCANT în România! Antrenorul lui Turris Turnu Măgurele a fost luat la bătaie de antrenorii Craiovei

Craiova şi-a luat adio de la promovarea în Liga a 2-a. Echipa patronată de Adrian Mititelu a pierdut derby-ul cu liderul seriei, Turris Turnu Măgurele, scor 0-1. 

Potrivit DigiSport, după fluierul final, antrenorul echipei din Teleorman, Erik Lincar, a fost luat la bătaie de antrenorii celor de la Craiova (Adrian Filip, principal, și Vlad David, secund) în fața propriului vestiar. Partida s-a încheiat cu o bătaie generală şi pe teren, unde craiovenii au fost deranjaţi de bucuria ostentativă a jucătorilor de la Turris Turnu Măgurele.

“Aveam un pariu cu președintele meu, că o să câștigăm, dar lumea nu știu cum a interpretat. Domnul Ciucă (n.r – Mădălin Ciucă) a venit și m-a luat de gât la final. Poate la nervi, era supărat…

Dar ce m-a deranjat este că am fugit de frică, iar antrenorii de la Craiova m-au urmărit și neavând cheia de vestiar am fost prins și luat la pumni. Nu cred că asta este imaginea echipei domnului Mititelu. Este vorba despre domnii antrenori David și Filip, principalul și secundul. Noroc că m-am eschivat si am reusit să evit niște pumni și picioare, dar voi merge maine la doctor, am dureri groaznice în zona spatelui.

Le-am zis domnilor arbitri despre ceea ce am pățit, dar ei au spus că nu au văzut. Pe Ciucă l-au văzut și i-au oprit carnetul de joc.” a declarat Erik Lincar pentru Digi Sport.

erik