Caz șocant în Franța! Un junior a fost împușcat pe teren!

Un junior de la echipa franceză Le Mans a fost împușcat cu o armă cu aer comprimat în timpul unei partide jucate pe terenul formației Chamois Niortais FC, miercuri.

Cei care au asistat la meci nu și-au dat seama imediat ce s-a întâmplat. S-au auzit mai multe bubuituri, iar oamenii au crezut că sunt simple petarde.

Jucătorul lovit s-a plâns de dureri în spate, iar arbitrul a mutat jocul pe alt teren, la pauză.

Atunci și-au dat seama că tânărul fotbalist fusese lovit cu un proiectiv tras dintr-o pușcă cu aer comprimat.

Totul a fost bine până când s-au auzit câteva bubuituri. Până atunci, nimic de menționat, iar martorii s-au gândit la niște simple artificii. Totuși, la puțin timp după finalul primei reprize, arbitrul a decis să mute meciul de pe terenul A pe terenul B. Motivul: un tânăr jucător de la Le Mans a simțit o durere în spate.

În timp ce se afla aproape de tușă, el a fost lovit de un glonț tras de o pușcă cu aer comprimat. Poliția a venit pentru primele cercetări“, se arată într-un comunicat al lui Chamoins Niort.

Stadionul nu e un loc fără legi, iar noi condamnăm orice act de violență indiferent de gravitate și consecințe și vrem să subliniem încă o dată că aceste condiții în care s-a jucat nu sunt normale. În afară de a juca fotbal, este o problemă de siguranță. Este timpul să tragem un semnal de alarmă înainte ca o tragedie să se întâmple“, au mai scris francezii, potrivit Digisport..

Poliția presupune că proiectivul a provenit de pe un poligon de tir care se află în apropierea terenurilor de fotbal.