Fanii lui Dinamo încearcă să ajute cu bani echipa prin intermediul programului „Doar Dinamo București”, după ce Ionuț Negoiță a anunțat că vinde clubul în cel mai scurt timp. Acționarul majoritar al ‘câinilor roșii’ a recunoscut că, dacă nu se găsește cineva să plătească datoriile, clubul poate ajunge într-o situație periculoasă.

Printre cei care s-au înscris în Programul DDB și au donat 48 de euro pentru Dinamo se regăsește fostul atacant Kamil Bilinski.

Până în această dimineață, s-au strâns 45.000 de euro prin acest program.

Peluza ‘Cătălin Hîldan’ a făcut un calcul simplu. Dacă fiecare dintre cei care apreciază pagina de Facebook ar dona câte 48 de euro, s-ar strânge 4,8 milioane de euro.

Dacă acest demers ar avea succes maxim, clubul Dinamo ar putea fi preluat de către suporteri, în regim ‘socios’. La acești bani s-ar adăuga drepturile TV, banii din sponsorizări și alte acțiuni de marketing ale clubului.

Marți, Ionuț Negoiță a anunțat că vrea să vândă 50,10% din club celui care plătește 1 leu + 500.000 de euro. Negoiță a avertizat că situația de la Dinamo poate deveni gravă într-un interval de o lună.

LIVE | Conferință de presă: Ionuț Negoiță dă cărțile pe față. Ce se întâmplă cu clubul Dinamo.BREAKING | Giovani Becali, anunţ istoric! Florinel Coman bate recordul lui Mutu şi devine cel mai scump fotbalist român —->> https://bit.ly/2PpueOa

Publicată de Telekom Sport pe Marţi, 29 octombrie 2019

Ionuț Negoiță susține că datoriile clubului sunt de 1,8 milioane de euro, dar numai o parte dintre ele sunt scadente. Negoiță a dezvăluit că a garantat cu baza de pregătire de la Săftica eşalonarea datoriilor către stat.