Cârțu, declarație surprinzătoare despre Craiova lui Mititelu: “Sunt peste toate echipele și cu siguranță vor promova!”

FC U Craiova 1948 este pe val în acest sezon de liga a doua, fiind lider autoritar fără să piardă vreun meci în actuala stagiune!

Forma pe care o traversează formația lui Adrian Mititelu surprind pe toată lumea, mai ales dacă ne gândim că este o nou-promovată în eșalonul secund din România. Echipa condusă de pe bancă de preparatorul fizic, Dan Vasilică, merge fără greșeală în actualul sezon, Petrolul Ploiești fiind ultima victimă a oltenilor.

fcu craiova 1

Președintele rivalilor de la Universitatea Craiova din Liga 1, Sorin Cârțu, este de părere că formația lui Adrian Mititelu va promova la finalul acestui sezon în Liga 1, iar orașul Craiova va avea din nou două echipe în prima divizie.

U Craiova 1948 este peste toate echipele din Liga 2, le-a bătut pe toate, m-am uitat ca un simpatizant al fotbalului, ca să văd Petrolul, U Cluj, Mioveni.

Oricum, n-ar fi pentru prima oară când sunt două echipe, dar Craiova lui Mititelu e îndreptățită și mai mult ca sigur va promova!  a spus Sorin Cârțu pentru Digi Sport.

FC U Craiova 1948 este liderul din liga a doua în acest moment, după ce a reușit să acumuleze 20 de puncte în cele 8 meciuri disputate în actualul sezon.

Citește și Vești proaste pentru CSM București! Cristina Neagu va absenta patru etape din turneul Liga Florilor MOL