Caroline Garcia se teme de Simona Halep. “Mi-aș dori să fiu mai agresivă”

Caroline Garcia (locul 21 WTA) a adus primul punct pentru Franța în confruntarea de la Rouen cu România, în semifinalele Fed Cup. Deși a învins-o clar pe Mihaela Buzărnescu, Garcia știe că trebuie să joace mult mai bine mâine, pentru a avea șanse în fața Simonei Halep.

Atât Caroline Garcia, cât și Simona Halep, au câștigat în prima zi din Fed Cup. Caroline a trecut de Buzărnescu, scor 6-3, 6-3, iar Simona a învins-o pe Kristina Mladenovic, scor 6-3, 6-1. 

Caroline Garcia și Simona Halep se vor înfrunta duminică, de la ora 14:00. Constănțeanca a câștigat cinci dintre cele șase confruntări directe.

Sunt mândră că fac parte din această echipă, că am revenit în Fed Cup. M-am concentrat pe meciul meu și am vrut să dau totul. Știam că e 0-1, dar mai sunt meciuri de jucat. (Buzărnescu) este o jucătoare periculoasă, poate schimba foarte rapid direcția loviturilor și ritmul de joc.

Mi-aș dori să fiu mai agresivă, să am un joc mai solid mâine… voi juca împotriva Simonei. Astăzi am fost puțin frustrată în debutul partidei, chiar dacă Julien (Benneteau) îmi spunea că joc bine. I-am zis că nu joc așa cum vreau. Câteodată se întâmplă și astfel de momente, apoi am avut mai multă energie.

Eram pregătiți, știam că românii vor fi zgomotoși, că o urmăresc pe Simona peste tot, pentru că este o jucătoare deosebită. Sunt bucuroasă că Franța a egalat situația la general. Trebuie să ne odihnim și să ne pregătim pentru mâine“, a spus Garcia, la finalul partidei cu Buzărnescu.

Spynews.ro