Cariera lui Ștefan Radu putea avea altă turnură. Ce oferte a refuzat jucătorul român

Sursa Foto: Profimedia Images Ștefan Radu

Ștefan Radu (34 de ani) a evoluat în meciul cu numărul 402 pentru Lazio și a devenit jucătorul cu cele mai multe prezențe în tricoul echipei romane.

Fundașul stânga al echipei din capitala Italiei, Ștefan Radu putea ajunge la campiona en-titre, Juventus. Renzo Rossi, fost jucător la Lazio a dezvăluit că “Bătrâna Doamnă” a vrut să îl cumpere pe internaționalul român dar acesta a dorit să continue la formația de pe “Olimpico”.

renzo rossi

“A rezistat acolo cu Lotito (n. red – Claudio Lotito, preşedintele lui Lazio). Jos pălăria pentru el. A fost mereu serios, a suferit multe accidentări, nu putea juca, reintra. A revenit, a demonstrat mereu. Norocul lui a fost că a avut în ultima perioadă un antrenor ca Inzaghi, cu care a fost coleg şi l-a ajutat mult.

profimedia 0603236422
Ștefan Radu. Foto: Profimedia Images

Eu zic că Ştefan Radu merită tot respectul şi a câştigat respectul în Italia, mai ales la Lazio. Ştiu că deja se discuta să mai facă un an de contract cu el, apoi cred că va rămâne în club. 

A avut oferte de a merge la alte echipe, l-a dorit Genoa, dar şi echipe mai mari. Mi se pare că era în discuţie cu Juventus, cu ani în urmă, dar nu s-a concretizat. În ultima perioadă a avut oferte din Serie A, dar a preferat să rămână la Lazio şi a făcut o alegere bună.

stefan radu1
Ștefan Radu

Demonstrează că a ajuns pe merit unde a ajuns. E greu să stai atâţia ani la o echipă în Italia. Nu sunt multe exemple: Totti, Del Piero, Maldini” a declarat Renzo Rossi pentru Look Sport.

Citește și Reacții internaționale după ce Ștefan Radu a devenit jucătorul cu cele mai multe meciuri din istoria lui Lazio: „Există doar un BOSS”