RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Care sunt explicaţiile pentru ieşirea nervoasă a lui Răzvan Lucescu! ,,A înjurat, dar a făcut-o pentru el”

Răzvan Lucescu a avut o ieşire destul de nervoasă la ultimul meci disputat de echipa pe care o antrenează în Arabia Saudită.

Meciul disputat de Al Hilal contra celor de la Al Ahli, formaţie la care evoluează şi românul Alex Mitriţă, i-a dat mari băti de cap lui Lucescu junior.

Răzvan Lucescu s-a arătat foarte nervos la finalul meciului, terminat 0-0, după ce echipei sale i-a fost refuzat un penalty în minutul 93. Adrian Iencsi, fost antrenor al Rapidului şi un apropiat al lui Răzvan Lucescu, a explicat de de a avut antrenorul din Golf acea ieşire necontrolată.

Sunt sigur că a fost foarte nervos. Este foarte greu să înţelegi trăirile de pe margine ale unui antrenor. Este o persoană foarte implicată în ceea ce face şi la fel era şi pe vremea când era jucător. Da, a înjurat, dar a făcut-o aşa, pentru el. S-a întors cu spatele.”, a declarat Adrian Iencsi pentru Digisport

Chiar dacă echipa sa a remizat în meciul de aseară, Al Hilal rămâne în continuare lider în campionatul Arabiei Saudite.

Formaţia pregătită de Răzvan Lucescu se află pe primul loc, cu 26 de puncte adunate în cele 13 jocuri disputate până acum.

Citeşte şi VIDEO | Alexandru Maxim i-a stricat debutul lui Dan Petrescu pe banca lui Kayserispor! Mjlocaşul e de neoprit în Turcia

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare