Care este starea de sănătate a lui Ștefan Radu! Când va reveni fundașul român pe gazon

Ștefan Radu

Ștefan Radu, fundașul echipei Lazio, s-a accidentat și a fost operat în decursul zilei de 18 februarie de hernie inghinală.

Românul a revenit la antrenamente individuale, pe care le face alături de un antrenor de atletism, pus la dispoziția fotbalistului de clubul din Roma.

stefan radu PhotoAndrea Staccioli Insidefoto Sipa USA profimedia 0589615605
Sursa Foto: Photo Andrea Staccioli / Insidefoto/Sipa USA/Profimedia

Deși verdictul inițial era de 2-3 săptămâni pe bară, se pare că Ștefan Radu va avea nevoie și de acum tot de atâtea săptămâni pentru o revenire completă și pentru a se alătura celorlați colegi la antrenamentele echipei.

Vestea accidentării fundașului în vârstă de 34 ani a fost anunțată de clubul italian pe pagina de Twitter, astfel: În cursul dimineţii, fotbalistul Ştefan Radu a fost operat pentru hernie inghinală. Intervenţia, efectuată de profesorul Paolo Barillari şi echipa sa, a reuşit perfect. Sportivul va fi monitorizat clinic în următoarele ore, pentru a stabili timpul necesar pentru reluarea activităţii“.

stefan radu lazio

Se speră totuși că Ștefan Radu va fi apt pentru returul optimilor Champions League cu Bayern Munchen, de la mijlocul lunii martie. În tur scorul a fost 4-1 în favoarea germanilor.

Devenit deja un idol pentru fanii laziali, Ștefan Radu mai are nevoie doar de încă patru prezențe pe teren pentru a intra definitiv în istoria lui Lazio, drept fotbalistul cu cele mai multe meciuri pentru echipa din Roma.

stefan radu

CITEȘTE ȘI –>> Ștefan Radu s-a accidentat și va pierde manșa tur cu Bayern Munchen! Ce spun medicii despre starea românului