Care e adevărata continuatoare a Universității! Un fost fotbalist din Bănie lămurește situația

Craiova

Dragoș Firțulescu (31 de ani) consideră că FC U Craiova, echipa proaspăt promovată în Liga 2 este adevărata continuatoare a formației la care el a jucat.

Firțulescu și-a început cariera de fotbalist la Craiova. În 2006 a ajuns la echipa mare din Bănie și s-a aflat sub contract cu aceasta până în 2011, timp în care a mai fost împrumutat pe la FC Caracal și Jiul Petroșani.

„Nu mă deranjează echipa CSU, nu am nicio treabă, au făcut niște lucruri senzaționale. Au făcut un stadion frumos, dar am înțeles că FCU nu poate să joace acolo. E normal să fie ceva orgolii pentru că Adrian Mititelu a văzut că vine cineva și îi ia emblema, culorile și îi zice «Hai gata, asta nu mai e Craiova».

Păi, cum, domne’, «asta nu mai e Craiova?». Eu nu am jucat acolo? Florin Costea nu a dat gol cu Dinamo? Suporterii ăia, care s-au ridicat 25.000 și au început să aplaude și aveau orgasm…ăia nu mai sunt ăia suporterii care au fost la meciul ăla?

Niște bazaconii pe care eu nu le-am înțeles niciodată. Asta e Craiova la care am crescut eu (n.a. – FC U Craiova), la care am copilărit, unde ne-am petrecut cei mai mulți ani din viață. Am iubit-o, o iubesc și cu ea rămân”, a spus Firțulescu, pentru GSP.

Dragoș-Firțulescu-universitatea-craiova

Citește și • Mititelu a făcut prima mutare! Căpitanul naționalei U17 a semnat cu FCU