Simona Halep a avut un sezon bun, în care a câștigat al doilea trofeu de Mare Șlem din carieră, la Wimbledon. Deși este un veritabil brand de țară, sportiva din Constanța are și mulți contestatari în România. Ion Țiriac nu înțelege de ce Halep trebuie să se confrunte și cu un val de antipatie. 

Simona Halep (28 de ani) a încheiat sezonul pe locul 4 în clasamentul mondial, titlul de la Wimbledon fiind singurul din acest an.

Halep este a doua cea mai bună jucătoare a deceniului, după americanca Serena Williams, într-un top alcătuit de Tennis.com și Tennis Channel. Constănțeanca a fost locul 1 mondial la finalul anilor 2017 şi 2018.

Să fie sănătoși românii! Eu înțeleg foarte bine. Întotdeauna fetele sunt tăcute, dar când e una mută e și mai rău. Însă ea e admirată, începând de la McEnroe și terminând cu Becker sau cu colegele ei. Pentru noi românii, șefule, ce a făcut Halep în ultimii 5-6-7 ani…dă-i steagul României și pune-o la Cotroceni. Ce face Halep într-o zi nu fac mulți români într-o viață. Pentru treaba asta își merită galoanele. Să sperăm că ne mai ține, însă întrebarea mea e ce facem după Halep„, a spus Ion Țiriac.

ion tiriac Bayern Munchen

CITEȘTE ȘI -> VIDEO | Simona Halep și Patricia Țig, nominalizate de WTA la ‘Lovitura anului’