Căpitanul lui Dinamo, mesaj războinic: ”E momentul să punem piciorul în prag şi să demonstrăm cine suntem”

Dan Nistor își dorește ca dinamoviștii să se mobilizeze și să obțină cât mai multe victorii în noul sezon din Liga 1.

”Câinii” au suferit un eșec drastic în partida cu Viitorul, scor 0-5. Dan Nistor a explicat că atât suporterii cât și jucătorii s-au săturat de play-out, iar din acest motiv presiunea este foarte mare pentru dinamoviști. Căpitanul formației din Ștefan cel Mare speră ca fanii să fie alături de echipă, duminică, la derby-ul cu Universitatea Craiova.

“Am jucat doi ani în play-out şi cred că aceste este cel mai greu moment de când sunt eu aici. Sper să se încheie odată războiul ăsta că deja cred că nu mai suportă nimeni şi noi, jucătorii, ne dorim foarte mult să ducem Dinamo acolo, sus, unde îi este locul, atât noi cât şi antrenorul şi sperăm noi ca suporterii să ne încurajeze la meciul cu Craiova”, a declarat Nistor pentru Telekom Sport.

Nistor a mai explicat că în Ștefan cel Mare se așteaptă un trofeu. Fotbalistul a precizat că Dinamo este cel mai mare club din România, iar jucătorii trebuie să pună piciorul în prag și să demonstreze ce pot.

”La Dinamo e presiune foarte mare pentru că nu s-a mai câştigat de foarte mult timp o cupă, un campionat. Ceva important. Eu de când am venit la Dinamo am simţit o presiune constantă. E normal, eşti la cel mai mare club din România şi e normal să ai presiune. Cred că e momentul să punem piciorul în prag şi să demonstrăm că nu suntem de ici de colo” a mai spus Nistor pentru sursa citată.

Citește și Dănciulescu iese la atac după transferul lui Salomao la FCSB: ”Asta cu dinamovist de mic nu mai ține la noi”

Spynews.ro